Andrei Plujar, candidatul organizației USR-PLUS, își invită contracandidații la dezbatere

a
Într-o postare pe pagina de socializare, Andrei Plujar, candidatul alianței USR-PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin lansează o invitație contracandidaților domniei sale la o dezbatere în piața publică:
În atenția domnilor Silviu Hurduzeu,Romeo Dunca, Paul Vasile, Valentin Armașu, Răzvan Simulescu, Ionuț Popovici.
Am plăcerea de a vă invita la Dezbaterea electorală organizată marți, 22 septembrie, începând cu ora 17.00, în fața Consiliului Județean. Doar prin transparență, dialog și dezbatere cetățenii au oportunitatea să facă alegerea în cunoștință de cauză.
De aceea lansăm această invitație tuturor partidelor înscrise în cursa pentru Consiliul Județean să coboare în “agora” cărășeană să explice, să convingă, să dezbată. Dezbaterea va fi moderată de către jurnalista Cornelia Dunăreanu.
Pentru confirmarea participării la dezbatere și pentru orice detalii despre formatul întâlnirii vă stau la dispoziție cu orice informații suplimentare.
Democrația este puterea poporului bine informat – Alexis de Tocqueville“.
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. imoGen

    Ăsta nu mai știe ce să facă să iasă în evidență.
    Ce să dezbați cu cei de la USR ? Nu degeaba a spus Galescu la plecarea din PNL că preferă “mințile nealterate”.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei