Andrei Plujar: „Am votat cu încredere, am votat pentru o Românie altfel”

modelmic

Pe urnele de vot au trecut în această dimineață și cei doi co-președinți ai USR PLUS Caraș-Severin, Andrei Plujar și Daniel Toma.

„Am votat pentru o Românie altfel”, a declarat, la ieșirea de la secția de votare de la Grădinița Palatul Fermecat din Reșița, Andrei Plujar, candidat al alianței pentru Camera Deputaților, acesta făcând și câteva aprecieri cu privire la campania electorală din ultima lună:

Astăzi am votat cu încredere, am votat pentru o Românie altfel pentru altfel de politicieni și pentru un viitor altfel pentru copiii noștri. Am încredere că astăzi și cărășenii vor alege să voteze altfel.

A fost o campanie dificilă, o campanie diferită, cu foarte multe restricții, o campanie care s-a desfășurat preponderent în mediul online, în presă, cu materiale distribuite în special în cutiile poștale, fără interacțiuni prea mari cu cetățenii. O campanie inedită, în care am primit un feedback pozitiv, există o stare de nemulțumire generală vizavi de toată clasa politică, poate acesta va fi un motiv în plus față de pandemie pentru ceea ce se prefigurează a fi o prezență scăzută la urne”, a apreciat Andrei Plujar.

modelmic

La rândul său, Daniel Toma, co-președintele Alianței USR PLUS Caraș-Severin, a afirmat că de mâine în România trebuie să înceapă schimbarea.

Votul meu de astăzi este pentru România, pentru țara pe care o vreau transformată de cei mai competenți, integri și decenți oameni. Cei care până acum au fost dați deoparte de alții mai descurcăreți. Din cauza celor din urmă, milioane de români și-au părăsit glia, familia și pe cei dragi alegând să trăiască acolo unde le este puțin mai bine.

Astăzi, ștampila aceea mică reprezintă puterea pe care o are fiecare cetățean și astăzi putem să avem România pe care noi o dorim împreună de mâine încolo.

De mâine România trebuie să înceapă etapa pe care o așteptăm de mulți ani, acea schimbare profundă care să ne facă mândri de țara noastră. Am convingerea că astăzi va fi o zi istorică pentru noi toți”, a afirmat Daniel Toma.

modelmic

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei