Andrei Plujar a votat la Reșița, „pentru o schimbare în clasa politică”

plujar

Andrei Plujar, candidatul alianței USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, și-a exercitat și el deja dreptul la vot. Plujar a votat la Reșița, la Grădinița Palatul Fermecat, unde la sosit la scurt timp după primarul reșițean Ioan Popa.

Astăzi am votat pentru o schimbare în clasa politică, pentru o nouă generație de politicieni, pentru o implicare a tinerilor în viața politică, pentru că nimic nu se poate face fără politică, activismul civic, totul are legătură cu politica. Noi, generația de tineri politicieni, trebuie să conștientizăm și să facem de acum înainte politică în interesul cetățenilor și trebuie să punem pe primul loc județul Caraș-Severin, Reșița și așa mai departe.

Cu multă speranță că poate să fie un nou început pentru județul Caraș-Severin astăzi, invit toți cărășenii să iasă la vot. Am votat în siguranță, se votează foarte ușor, întregul proces durează câteva minute, nu este aproape nicio diferență față de precedentele scrutine. Cu multă speranță invit încă o dată toți cărășenii să iasă la vot și împreună să facem din Caraș-Severin, casa noastră.

Campania electorală, cu bune, cu rele, pe alocuri murdară, cu atacuri care nu ne fac cinste, e bine că s-a încheiat. Astăzi cetățenii vor decide soarta județului Caraș-Severin, a orașelor și comunelor din județ”, a precizat Andrei Plujar, la ieșirea de la urne.

Candidatul alianței USR PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin a venit la secția de votare însoțit de soție.

IMG_7927IMG_7929IMG_7940IMG_7942IMG_7944IMG_7945IMG_7946IMG_7948IMG_7949IMG_7951

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei