Animale arse de vii într-un incendiu izbucnit la Teregova!

foc

Incendiu devastator în această dimineață, la Teregova, unde un adăpost pentru animale a fost cuprins de flăcări și a ars în întregime.

După apelul 112 care anunța un incendiu la o gospodărie din Teregova, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au intervenit de urgență cu 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Din fericire, nu există victime omenești, dar a ars întreg sălașul, aproximativ 120 mp, cu animalele ce erau adăpostite acolo. Au ars de vii 12 vaci, 3 porci și un cal.

La ora redactării acestei știri, incendiul încă mai fumegă, pompierii acționând cu toate forțele pentru  stingerea a 3.000 baloți de fân și lichidarea lui în totalitate, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Adrian Manofu. Cauza probabilă a incendiului – foc intenționat!

foc 1

foc2

foc 3

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei