17.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

Antreprenoriat în mișcare

 

Decathlon și Primăria Reșița lansează Antreprenoriat în mișcare – un program de inițiere în antreprenoriat pentru încurajarea turismului sportiv din Reșița și Caraș-Severin

Antreprenoriat în mișcare se adresează celor care au o idee de afaceri sau o afacere deja existentă care îmbină turismul și sportul și care se poate implementa în Reșița sau Caraș Severin. Participanții aleși vor  beneficia de: sesiuni de pregătire și întâlniri cu experți pe durata unei luni de zile, dezvoltarea propriei idei de business pe parcursul acestor sesiuni, dar și posibilitatea de a-și crea primele contacte și de a-și găsi primii parteneri. La final, cea mai bună idee aleasă de un juriu va primi o finanțare de 10.000 de euro din partea Decathlon.

spot_img

Înscrierile au loc loc în perioda 13 – 30 septembrie pe site-ul www.antreprenoriatînmișcare.ro, iar proiectele selectare de către juriu vor fi anunțate între 5 – 6 octombrie.

Se pot înscrie atât persoanele fizice – actuali sau potențiali antreprenori, cât și societăți comerciale. Propunerile de afaceri din aria turismului sportiv pot include activități de petrecere activă a timpului liber,  explorare turistică prin sport (cycling, trekking și altele), dar și servicii precum ateliere de reparații pentru echipamente sportive, sau magazine de echipamente sportive.

Cele două criterii de participare sunt: afacerea pe care vor să o pornească sau dezvolte să susțină îmbinarea turismului cu sportul și să fie implementată la nivel local în Reșița sau Caraș-Severin.

Mai multe detalii despre programul Antreprenoriat în mișcare și despre modalitatea de înscriere pot fi accesate pe website-ul: www.antreprenoriatînmișcare.ro

 

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Castiga firma lui ‘Cana’ Catalin Gavrila, acest oengist cleptoman al resitei. Cuplul oengist, daca tot vine vorba… Au mana in acelasi buzunar ca Taitelu, primarul resitei. Se hranesc de la aceeasi țâță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei