„Anul 2020 a fost un an plin, un an de muncă“ – afirmă prefectul județului Cristian Gâfu

a

Chiar dacă la cumpăna dintre ani am schimbat un an vechi cu un altul nou – 2021, ecourile celui vechi nu se sting încă. Un an plin, un an de muncă, așa l-a caracterizat prefectul județului Caraș-Severin Cristian Gâfu.

Atunci când am fost numit în această onorabilă funcție, la întâi februarie anul trecut, nu mă gândeam că voi fi confruntat cu această problemă, cu acest virus, care avea să fie declarată ulterior pandemie. Cu voia lui Dumnezeu și cu sprijinul structurilor din cadrul Ministerului de Interne pot spune că în Caraș-Severin am gestionat situația foarte bine, mai bine chiar decât în alte județe din țară. Spun acest lucru pentru că vreau să scot în evidență munca depusă de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență, de Inspectoratul Județean de Poliție, de către Inspectoratul de Jandarmi cât și de către cele două unități sanitare Covid, prin personalul medical, doctori, asistente, infirmiere care lucrează în aceste spitale“.

„Aștept de la 2021, cu sprijinul populației la care fac apel acum, așa cum am făcut pe tot parcursul anului 2020 să respecte normele de protecție epidemiologică, fac apel la populația din Caraș -Severin să respecte aceste norme și în acest an 2021, până la momentul când vor face al doilea vaccin. Primul apel este de a respecta normele epidemiologice, iar cel de al doilea apel este de a se înscrie și a se vaccina într-un procent cât mai mare. Este momentul să scăpăm de acest virus și să ne reluăm viața furată în 2020 de această pandemie generată de un virus parșiv“ a mai precizat prefectul Cristian Gâfu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Bender

    Cine mă tu ai muncit ipocritule?Ai față de muncitor bugetarule de doi bani!Nuțu Cămătaru e geamănul tău, herr prefect. Ce s-a întâmplat în 2020 lunile martie-apriliem-ai STATI ACASĂ CETĂȚENI IDIOTI cu furtul de lemne din pădurile Caraș Severinului nu știai mincinosule și ipocritule?La muncă cu tine ai luat proporții că e traiul bun că bugetar!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei