fbpx
22.4 C
Reșița
duminică, 24 septembrie 23

Anunț (2) amenajament silvic la Lupac

Comuna Lupac, cu sediul în Lupac, nr.1, titular al „Amenajamentului fondului forestier proprietate publică aparținând comunei Lupac-UP 1 COMUNA LUPAC, județul Caraș-Severin”, anunță, în conformitate cu HG nr.1076/2004, publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan și a finalizării raportului de mediu.

Ședința de dezbatere publică a proiectului de plan propus, inclusiv a raportului de mediu al „Amenajamentului fondului forestier proprietate publică aparținând comunei Lupac-UP 1 COMUNA LUPAC, județul Caraș-Severin”, va avea loc la sediul Primăriei comunei Lupac, Lupac, nr.1, în data de 07 noiembrie 2022, ora 12,00.

La dezbaterea publică vor participa autoritățile competente pentru protecția mediului, cele din domeniul sănătății, precum și cele implicate în etapa de definitivare a proiectului de plan sau de program și de realizare a raportului de mediu. Dezbaterea publică este deschisă publicului afectat și/sau interesat.

Consultarea proiectului de plan și a raportului de mediu se poate realiza la sediul Primăriei comunei Lupac, Lupac, nr.1, în zile de luni-joi între orele 08:00-16:00 și vineri între orele 08:00-13:00 și pe pagina de internet a Primăriei comunei Lupac: www.comunalupac.ro.

Comentariile și propunerile publicului privind proiectul de plan și raportul de mediu se primesc în scris la sediul titularului și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, Reșița, strada Petru Maior, nr.73, în zilele de luni-joi între orele 08:00-16:30 și vineri între orele 08:00-14:00 în termen de 45 zile calendaristice de la data apariției acestui anunț.

PRIMAR, Vlasici Marian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei