ANUNȚ – Elaborare PUZ Poiana Golului

puz

Municipiul Reșița S.R.L., cu sediul în localitatea Reșița, Piața 1 Decembrie 1918, anunță publicul interesat asupra elaborării celei de-a doua versiuni a PUZ POIANA GOLULUI – LOTIZARE PENTRU LOCUINȚE UNIFAMILIALE ȘI TRAMĂ STRADALĂ, SITUAT ÎN REȘIȚA, STRADA POIANA GOLULUI, CONFORM CERTIFICAT DE URBANISM NR. 325/17.11.2020, respectiv depunerea acestuia în vederea demarării etapei de încadrare pentru obținerea avizului de mediu.

Informațiile privind prevederile planului PUZ propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, str. Petru Maior, nr. 73 sau la sediul Primăriei, Piața 1 decembrie 1918, în zilele de luni – vineri, între orele 09:00 – 15:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, în termen de 18 zile calendaristice de la data apariției anunțului.

Direcția Urbanism Municipiul Reșița

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei