ANUNȚ – Etapa 2 PUZ Poiana Golului

puz

Informăm cetăţenii că la Direcția Urbanism-Camera 204 din cadrul Primăriei Municipiului Reșița a fost depusă spre consultare, etapa 2- Etapa elaborării propunerilor, documentația :

PLAN URBANISTIC  ZONAL: “LOTIZARE PENTRU LOCUINȚE UNIFAMILIALE ȘI TRAMĂ STRADALĂ”, având amplasamentul în Judeţul Caraş-Severin, Municipiul Reşiţa – zona Poiana Golului, fn; inițiator: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI REȘIȚA; elaborator: B.I.A. MIHAELA COPIA.

Publicul este invitat, în perioada 15.04.2021 – 10.05.2021 (între orele 1000 -1200) să consulte documentația mai sus menționată (persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: Cule Cristian) și să transmită observaţii / sugestii,  în scris cu privire la Planul Urbanistic Zonal mai sus menționat, la Compartimentul de relații cu publicul și informare cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Reșița sau pe e-mail: [email protected]. În intervalul 29.04.2021 – 10.05.2021, proprietarii ale căror imobile sunt direct afectate de propunerile P.U.Z. sau asociațiile legal constituite pot face solicitări în scris, înregistrate la Compartimentul de relații cu publicul și informare cetățeni al Primăriei Municipiului Reșița, în vederea organizării unei dezbateri publice, a cărei dată  va fi anunțată ulterior( într-un interval de 30 zile calendaristice de la data solicitării) atât  la sediul Primăriei cât și  pe site-ul acesteia, iar în data de 27.04.2021 – ora 1000 aceștia (dacă sunt interesați ) sunt invitați la sediul Primăriei Municipiului Reșița – Corp I, Camera 204, unde va avea loc o întâlnire cu proiectantul.

Observaţiile vor fi puse la dispoziția proiectantului, în vederea cuprinderii acestora în documentația  Planului Urbanistic Zonal supus consultării publice (în măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere legal, tehnic sau financiar).

Răspunsul proiectantului, la observaţiile primite, va fi pus la dispoziţia publicului prin publicare  pe site-ul Primăriei Municipiului Reșița.

Etapele parcurse în cadrul procedurii de  consultare a publicului (atât anterioare cât și  ulterioare aprobării planului) sunt:

-Etapa pregătitoare-etapă încheiată;

-Etapa elaborării propunerilor –etapă în curs;

-Etapa aprobării P.U.Z.;

-Etapa monitorizării implementării P.U.Z.

 

P R I M A R

       POPA IOAN

 

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei