Anunț privind intenția de închiriere a pajiștilor comunale din Zorlențu Mare

11

Comuna Zorlențu Mare, județul Caraș-Severin, anunţă scoaterea la licitație publică deschisă, cu strigare, inchirierea suprafețelor de pajiștii aflate în domeniul public al comunei Zorlențu Mare pentru o perioadă de 10 ani.

Licitația va avea loc în data de 20 aprilie 2021 ora 10.00, în sala mare a Căminului Cultural al Comunei Zorlențu Mare, județul Caraș-Severin. Termenul de primire al cererilor este 02.04.2021 orele 16,00, iar dosarul pentru participare la licitație se depune la sediul Primăriei Zorlentu Mare până la data de 16.04.2021, ora 15.00. Se pot înscrie la licitație crescătorii de animale cu exploataţia pe raza comunei Zorlențu Mare, înregistrată în Registrul Agricol al comunei Zorlențu Mare şi animale înscrise în RNE UAT Zorlentu Mare.

Condițiile de participare cât și taxele aferente sunt prevăzute în Caietul de sarcini și Documentația de atribuire, anexe ale HCL Zorlentu Mare nr. 18 din 24.03.2021, care pot fi achiziționate contra cost de la sediul primăriei Zorlentu Mare. Informații suplimentare la tel. 0255/232719.
PRIMAR, IȘFAN ION-MARIUS

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei