ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

anunt

Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat a Municipiului Reşiţa, titular al proiectului Demolare construcţie PT 25, anunţă publicul interesat, asupra deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului

Caras Severin în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Demolare construcţie PT 25, propus a fi amplasat în Municipiul Reşiţa, Aleea Gladiolelor, nr. 10, Caras Severin.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care fundamentează, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cras Severin, Reşiţa, Str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni-joi, între orele 08-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmcs.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

 

D.A.D.P.P. Mun. Reşiţa

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei