Anunţ public privind decizia etapei de incadrare

anunt-otelurosu

Oraşul Otelu Roşu, titular al proiectului, „MODERNIZARE ACCESE GARAJE PE STRADA LIBERTĂŢII, ACCESE CAROSABILE SI PARCARI – SEGMENT PE STRADA CONSTRUCTORILOR SI PARŢIAL GAI IN ORAŞUL OTELU ROŞU, JUDEŢUL CARAS-SEVERIN”, anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agenţia petru Protecţia Mediului Caras-Severin, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fara evaluarea impactului asupa mediului, pentru proiectul „MODERNIZARE ACCESE GARAJE PE STRADA LIBERTĂŢII, ACCESE CAROSABILE SI PARCARI – SEGMENT PE STRADA CONSTRUCTORILOR SI PARŢIAL GAI IN ORAŞUL OTELU ROŞU, JUDEŢUL CARAS-SEVERIN” , propus a fi amplasat in oraşul Otelu Roşu, Domeniul Public, str. Libertăţii, str. Constructorilor si parţial Gai.

1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediu Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caras-Severin din Reşiţa, str. Petru Maior. nr. 73, in zilele de luni-joi, intre orele 08:00-15:00, si vineri intre orele 08:00-13:00, precum si la următoarea adresa de internet www.apmcs.anpm.ro

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protecţia mediului.

Primar JR. LUCA MALAIESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Neli

  De astea avem noi nevoie? Canalizare sa se faca ca suntem oras si se mai zic e ca avem primar gospodar, el întîi sa faca ce trebuie pentru cetățeni el face asfaltari si parcuri . Cel puțin parcul acela nici macar nu poti sa stai la o umbră în plină zi . Cei care mai umblati prin alte orașe știți cam la ce ma refer . Domnule primar faceti pentru oras canalizare , locuri de munca , atrageti fonduri nu asfaltari si garaje .

  Raspunde
  1. imoGen

   De la asfaltări, băncuțe, fântâni cu lumini etc. își trage și primarul partea din lucrare. De asta se agită așa puternic.
   Și despre ce asfaltări e vorba ? Faptul că aruncă niște asfalt direct pe pământ și nu au loc două mașini pe străzile asfaltate de el, nu e nici o realizare.
   Important e că primarul a reușit să schimbe mașinile la toți membri familiei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei