fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Aproape 3 km de străzi vor fi asfaltate în comuna Bolvașnița

Programul Anghel Saligny permite administrațiilor locale să acceadă finanțări pentru proiectele necesare comunităților pe care le reprezintă. În această primă etapă a programului guvernamental, s-au aprobat proiectele care prevăd alimentări cu apă, canalizare și asfaltare de străzi interioare.

„Am primit aprobare pentru asfaltarea unor străzi în Bolvașnița și Vârciorova, străzi neasfaltate rămase din programele anterioare. Este vorba de aproximativ 2,8 km pentru care sunt alocați 4,7 milioane de lei, adică aproape un milion de euro. Pe toate aceste străzi va fi refăcut carosabilul, se va turna asfalt, vor fi construite rigole și podețe de acces în curțile oamenilor“, a declarat pentru Reper24, primarul comunei Bolvașnița, Petru Mihăilescu.

Administrația locală lucrează în prezent la actualizarea cifrelor din proiectul aprobat de Guvern, astfel încât să obțină avizele necesare și să scoată la licitație lucrarea. Cofinanțarea din partea Primăriei este de 51 de mii de lei, a mai precizat edilul Petru Mihăilescu.

spot_img

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei