Aproape 550.000 de lei pentru Școala Primară și Grădinița din Slatina Nera! Vezi când încep lucrările

modelmic+editorial

Școala Primară și Grădinița cu Program Normal din Slatina Nera, localitate aparținătoare comunei Sasca Montana, vor beneficia de reabilitare generală în valoare de 541.449 lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (P.N.D.R.).

Primăria Sasca Montană a depus la Ministerul Dezvoltării si Adminitrației Publice, în luna octombrie, un proiect ce viza reabilitarea Școlii Primare din satul Slatina Nera. La finele anului 2016, administrația locală a primit aviz favorabil pentru finanțarea obiectivului de învățământ. În urma acestei notificări de la Minister, 541.449 lei vor fi investiți în clădirea ce găzduiește elevii din ciclul primar din Slatina Nera.

Ne bucurăm că am reușit să obținem această finanțare pentru școala din Slatina Nera. Avem aici peste 20 de elevi și ei se vor bucura, începând din anul școlar viitor, de condiții moderne de confort și sunt convins că prin această invetiție vor crește și performanțele la învățătură ale elevilor”, a declarat pentru Reper 24 primarul comunei Sasca Montană, Ion Popliceanu.

Investiția va fi demarată la începutul acestei primăveri, iar în urma acestei reabilitări, clădirea va beneficia și de spații corespunzătoarepentru igiena elevilor.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei