1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Aproape jumătate de milion de lei pentru iluminatul public din Turnu Ruieni

La Turnu Ruieni, primaria a semnat un contract de finanțare cu Administrația Fondului de Mediu în valoare de 420 de mii de lei, pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public.

Încă de la finalul anului trecut, constructorul a început montarea noilor lămpi care sunt cu 68% mai economice decât cele actuale, a afirmat pentru Reper24 edilul Cosmin Belci:

„Vreau să menționez faptul că la drumul județean am montat 136 de lămpi cu o putere de 50 W iar pe străzile laterale și în localitățile care nu se situează pe ruta drumului județean s-au montat lămpi de 30w care sunt în număr de 255 de bucăți“ a mai afirmat edilul din Turnu Ruieni.

spot_img

Fiecare lampă are un sistem inteligent care reduce intensitatea luminii, implicit și consumul de energie la primele ore ale dimineții. Până la sfârșitul lunii februarie a acestui an vor fi schimbate și comutatoarele cu unele automate iar lucrarea va putea fi recepționată.

Partea de finanțare de la bugetul local este în valoare de 120.000 de lei, bani din care s-au plătit și studiile de fezabilitate, avizele, cât și serviciile de consultanță a mai precizat edilul din Turnu Ruieni Cosmin Belci.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei