Aquacaraș a donat aparatură medicală Spitalului Județean de Urgență din Reșița

spital

În această perioadă, mai multe societăți, asociații și organizații locale și județene s-au solidarizat inițiativei de susținere a sistemului medical și au făcut donații care să ajute spitalul din Reșița în lupta cu noul virus.

Astăzi a venit rândul societății  SC Aquacaraș SA să sprijine cea mai mare unitate spitalicească din județ printr-o donație de aparatură medicală și material de marcat locații.

Salut inițiativa SC Aquacaraș SA de a dona Spitalului Județean de Urgență Reșița aparatură medicală și material pentru marcat locații în valoare totală de circa 20.000 lei. Mai exact, este vorba de 2 concentratoare de oxigen, unul mobil și cel de-al doilea fix, aparate de un real ajutor în lupta cadrelor medicale din această perioadă, predate astăzi, 9 aprilie 2020, principalei unități spitalicești din Caraș-Severin”, a precizat președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu.

Aceste aparate și materiale au fost achiziționate de către operatorul de apă canal din județ și apoi donate Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

92462951_1538343049658774_1581562234339852288_n

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

12 Comentarii

 1. doar eu

  Parca erati in declin… Filipescule, mare manager, de unde ai facut rost de bani, in situatia in care esti in deficit si trimiti oameni in somaj tehnic? oare din vidanjarile facute la ciubuc de sotul pupilei tale Marioara Poenaru, pe numele sau Costel (sau Constantin Poenaru), angajat si umil slujitor al tau…sau din alte furtisaguri nestiute?ca, deh… esti cunoscut in zona ca furacios (inca) neprins/necondamnat… vezi ca daca nu te ia coronavirusul, Doamne fereste, te ia sigur DNA-ul si Parchetul, la cate mizerii faci.Ai bani de donatii… de salarii ce zici? Ca in luna anterioara ai platit salariile angajatilor cu doua zile intarziere, motivand ca nu ai bani pt salarii… Intreb:de unde, maria-ta, ai scos acum bani pt a dona? Din smecherii, desigur…Poate iti trimite cineva Curtea de Conturi sau se poate autosesiza aceasta…

  Raspunde
  1. Mereu

   “Doar eu”,ai o mare supărare că nu ai ajuns la putere,as tăcea din gura cu probele care sunt împotriva ta și a celui care este langa tine și nu știe să-și facă munca decât dormind prin birouri in timpul programului de lucru,Mărioara Poenaru va deranjat cu corectitudinea de care a dat dovadă,nu a furat că voi.acum va doare că în sfârșit este cineva la conducere care se gândește și la oameni nu numai pentru el cum.au fost ceilalți

 2. Georgiana

  Toată munca depusă de D-nul Director Filipescu Gheorghe Aurel este aceea de readucere a firemei la adevarata valoare. Persoana care a scris comentariu anterior presupun ca face parte din vechea ,, garda” care nu a facut altceva decat sa aduca la declin aceasta societate și acum are pretenție la salariu… In timpul activității manageriale a D-nul Director Filipescu Gheorghe Aurel s-au vazut schimbări substantiale: 12 automobile noi, vidanja,
  excavator, etc. astfel încât angajații sa isi poata desfasura in conditii decente munca pe care o prestează. Într-o altă ordine de idei, firma trebuie sa achite datorii vechi, datorii care nu au fost făcute pe vremea D–nului Director Filipescu. In ceea ce priveste acțiunea întreprinsă de SC AQUACARAS SA de a dona aparatura medicală Spitalului Județean de Urgență Resita, eu personal, o consider, umanitară si reprezintă încă un motiv pentru care il stimez și il respect pe acest OM.

  Raspunde
  1. doar eu

   wow! v-am dat dureri de cap, daca iesiti cu totii, acolitii lui don felipe sa ii puneti palma in dos… minunat! va mai spun doar atat: cine se scuza, se acuza! v-ati deranjat cam mult, si multi, sa ii luati apararea si de aceea ma intreb: cand va fi sa fie sa plateasca pentru toate, ii veti fi alaturi? sper ca da… :)

 3. ilie

  Este normal sa se faca comentarii la adresa Marioarei Poenaru si a D-nului Filipescu intrucat au deranjat cu actiunile lor multe persoane si unele foarte influente, insa ei nu a facut altceva decat sa rezolve problemele pe care altii le-au generat si pe care nimeni nu a avut curajul sa le rezolve in judet. Acum ce facem? Gasim tapi ispasitori? Rusine sa le fie….. Hotul striga hotul…..

  Raspunde
 4. Ionut

  ,, doar eu” nu face altceva decât să încerce premiza :,, dezbină și stapaneste”. Nu e prima oară. Sunt multi angajati ,, binevoitori ” care încearcă același lucru. Eu cred ca D-nul Filipescu își dă seama de aceste planuri și nu le da crezare. Referitor la donație facuta, un gest frumos. Ar trebui toate firmele sa ia un exemplu de la acesta. Iar pentru ,, doar eu” nu sunt o persoana rea, dar sa se gândească doar la chestiunea urmatoare: daca ar avea ea nevoie de acel aparat? Atunci ar mai conta 75 % sau viata? Aquacaras nu este singura firma care are angajati in 75%

  Raspunde
 5. Ilie

  Dar cui sa-i iei apărarea ,, doar eu” ??? Unei persoane care toată ziua vorbește la telefon? Sau uneia care doarme?????
  D-nul Filipescu nu a avut zile libere, inclusiv sâmbătă și duminică a fost la lucru…. Pentru ce???? Tocmai sa asigure bani pentru salariile unora ca voi ( salariu ce nu-l meriți,, doar eu”)…..

  Raspunde
 6. Sergiu

  Am fost prosti destui ani. N-am avut dreptul la opinie, am stat pe salarii de mizerie, unii, iar altii, printre care și tu ,, doar eu” te-ai lafait in prime și salarii pe care noi, muritorii de rand, nu le strîngeam in nici un an? Si atunci te intreb: Cu cine sa tin? Cu tine sau cu dreptatea?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei