Aquacaraș sistează furnizarea apei pe trei străzi din municipiul Reșița!

apa

Societatea Aquacaraș anunță că va sista furnizarea apei pe trei străzi din municipiul Reșița.

În vederea eliminării unei avarii apărute pe str. Bielefeld la coloana principală, se va opri furnizarea apei potabile astăzi 03 martie 2021 între orele 09:30-15:00

Vor fi afectați consumatorii de pe B-dul Al. I Cuza de la nr.2-24, str. Bielefeld (parțial) și str. Eftimie Murgu.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș  SA.

Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei  utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!”, afirmă conducerea Aquacaraș.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. lipsa respect!

  degeaba tot scrieti articolele astea in ziua in care se inchide apa!!! si poate citim “stirea asta” la niste ore dupa inchiderea apei!!
  cine o citeste…..
  cei batrani din zona musai deschid netul la prima ora, nu???!!!
  nu va puteti informa din timp la Aquacaras???

  Raspunde
  1. Reper24

   Daca nu stiti cum functioneaza lucrurile, am sa explic! Redactia Reper24 se nu poate “informa” la Aquacaras “din timp” pentru ca, suntem anuntati de catre companie prin intermediul adresei de mail. Daca daca apar probleme la care trebuie sa se intervina pe loc, suntem anuntati la cateva minute dupa iar noi la randul nostru, formulam un articol dupa alte cateva minute. Caz concret, mail venit de la Aquacaras la ora 9:26 iar articolul a fost publicat la 9:41.
   Daca sunt avarii ce au termen de incepere si finalizare a lucrarilor suntem anuntati din timp iar noi la randul nostru facem la fel.
   Ne cerem scuze pentru incovenienta atat noi cat si societatea Aquacaras, si va asiguram ca facem tot posibilul sa va informam in timp real despre problemele aparute!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei