Asfalt nou pentru toate străzile din Socol, Câmpia și Zlatița! A fost semnat deja contractul în valoare de peste 3 milioane de lei

modelmic

 

Peste 5 kilometri de străzi din comuna Socol vor fi asfaltați în perioada următoare, administrația locală semnând deja contractul cu executantul lucrărilor. Valoarea investiției se ridică la suma de peste trei milioane de lei, fonduri europene nerambursabile.

Practic vor fi asfaltate toate străzile din satele Socol, Câmpia și Zlatița, un proiect pentru care primarul comunei Socol, Olgița Ghiță, s-a zbătut și a reușit să obțină finanțare în anul 2017, pe Programul Național de Dezvoltare Regională. De la momentul semnării contractului de finanțare până acum, au fost asfaltate două tronsoane, o stradă în Socol și drumul care face legătura între mănăstirea de la Baziaș, un monument istoric clasa A, și DN57. Ieri, edilul a semnat contractul cu executantul care se va ocupa ca și restul străzilor din Socol, Câmpia și Zlatița să fie asfaltate.

Licitația a fost câștigată de o firmă din Caraș-Severin. Mă bucur întotdeauna când firmele care câștigă licitațiile sunt din Caraș-Severin, pentru că banii rămân aici, în județ. Am dat drumul la licitație anul trecut și lucrurile au mers destul de repede, poate și din cauză că au participat doar cinci firme. Au câștigat cei de la SC Edifice Building SRL și am semnat deja contractul. Un aport mare în acest proiect l-a avut și echipa din cadrul Primăriei, de la Achiziții, la Urbanism, cu toții au pus umărul ca lucrările să se desfășoare fără nicio problemă. Este foarte important să ai o echipă pe care să te poți baza. Degeaba ești tu primar bun, dacă nu ai cu cine să lucrezi, nu reușești să faci nimic”, a precizat pentru Reper 24, primarul Olgița Ghiță.

Lucrările de asfaltare la străzile din Socol, Câmpia și Zlatița vor demara în luna martie. Valoarea totală a proiectului este de 3.165.264,48 lei, fără TVA.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei