18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Asfalt pentru prima dată în satul Valeapai!

Zilele acestea au fost finalizate lucrările de asfaltare în intravilan a drumului comunal 87 Valeapai – Hotar Vermeș, care anul trecut a fost reabilitat doar în extravilan, după cum a declarat pentru Reper24, primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

Acum se lucrează și la podețe, pentru că în intravilan vor fi rigole betonate cu podețe la fiecare casă. Avem și pe drum rigole betonate, dar nu peste tot.

Este un drum calamitat finanțat prin CNI. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 5 milioane de lei, iar lucrările s-au realizat pe 3,6 km, în totalitate”, a precizat edilul comunei Ramna.

spot_img

Pe aria comunei au mai fost făcute lucrări la drumuri, deocamdată doar pietruire până la aprobarea proiectelor depuse de către Primăria Ramna pe Programul Național „Anghel Saligny”.

Vreau să vă mai spun că am finalizat, chiar ieri, de pietruit străzi în Bărbosu și Ramna, cu bani de la bugetul local până ne vine aprobarea de la „Anghel Saligny”, pentru că acolo am depus proiect.

Totodată, a fost depus proiectul pentru canalizare menajeră la Ramna și asfaltare de străzi la Ramna și la Valeapai și așteptăm aprobarea. Am înțeles că în cel mai scurt timp vor fi aprobate proiectele de asfaltare.

Am un alt proiect aprobat în lista sinteză, pentru 3 kilometri de străzi în localitatea Bărbosu și 5 km drumul comunal de la Bărbosu la Valeapai, 8 kilometri, într-un singur proiect.

Am făcut studiu de fezabilitate și așteptăm comisia tehnico – economică a CNI și apoi să dăm drumul la proiectare și execuție”, a declarat primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei