fbpx
29.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Asfaltarea în comuna Brebu se îndreaptă spre 100%

Profitând de zilele fără ploi din această toamnă, constructorul care a câștigat licitația de asfaltare a unor străzi din comuna Brebu și din localitățile componente a finalizat turnarea celui de al doilea strat de asfalt, cel de uzură, atât în comuna Brebu cât și în satul Valeapai.

„Suntem bucuroși că putem să intrăm în anotimpul rece cu acest strat de asfalt turnat. Acum constructorul mai are de executat acostamentele pentru a finaliza întreaga lucrare. În comună încă mai există drumuri neasfaltate, dar acest lucru va deveni de domeniul trecutului, pentru că vrem și putem să le asfaltăm pe toate“, a precizat pentru cititorii Reper24, edilul Ion Țicheriu, primarul comunei Brebu.

„11 milioane de lei, aproximativ 2,2 milioane de euro ne-au fost alocate prin programul Anghel Saligny, pe baza unui proiect ce prevede reabilitarea și asfaltarea a 6,8 km de străzi interioare. Prin acest proiect, toate străzile interioare din Brebu și localitățile componente, Apadia și Valeadeni vor fi asfaltate. La finalizarea lucrărilor vom putea spune că în comuna Brebu avem asfalt pe 100% din străzile interioare“, a mai adăugat Ion Țicheriu.

Pentru acest proiect a fost întocmit studiul de fezabilitate și urmează ca în perioada următoare, pentru că a fost aprobată finanțarea, să se execute și proiectul tehnic, astfel încât întreaga lucrare să poată fi scoasă la licitație.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei