Asfaltul de la Măureni, „inaugurat” de premierul Orban! „Investițiile aduc dezvoltare”

modelmic

O investiție de peste 11 milioane de lei (cu tot cu TVA) care viza asfaltarea a aproape 9 km de străzi din comuna Măureni a fost recepționată astăzi în prezența premierului Ludovic Orban, a ministrului de Interne, Marcel Vela, a europarlamentarului Gheorghe Falcă, a prefectului de Caraș-Severin, Cristian Gâfu, precum și a numeroși reprezentați ai autorităților centrale și județene.

Nu este prima vizită pe care premierul României o face la Măureni, după cum a dezvăluit edilul Brian Filimon, bucuros că atâția oaspeți de seamă i-au trecut pragul:

Cred că nimic nu este întâmplător. În 2017, actualul premier, dl Ludovic Orban s-a oprit din  plăcere în comunitatea noastră, am făcut o plimbare printre oameni, așa cum suntem și acum printre oameni și pentru oameni și uitați că în 2020, într-un moment important continuăm istoria pe care am început să o scriem în urmă cu câțiva ani.

Am finalizat împreună o lucrare foarte importantă, o lucrare de o necesitate foarte mare. Sufeream din cauza inundațiilor prin care am trecut în repetate rânduri. Am reușit ca o parte din străzi să le avem asfaltate, celelalte pietruite în momentul de față, dar cu siguranță,  la cum ne-au arătat cei de la CNI, la cum ne arată Guvernul actual și viitorul Guvernul, cu siguranță vom avea finanțare și pentru ceilalți kilometri de asfalt și pentru un drum comunal, vorbesc de două proiecte pe care le avem deja depuse în paralel, deoarece toate sunt legate între ele”, a precizat edilul Brian Filimon.

IMG_6784IMG_6786IMG_6791IMG_6798IMG_6802IMG_6807

Investiția recepționată astăzi a fost derulată prin Compania Națională de Investiții, contractul fiind semnat în data de 06.11.2018. În cadrul proiectului au fost reabilitați 8,93 km de drum, 10 străzi, 528 de podețe și au fost montate 25 de semne de circulație.

Prezent pentru o vizită de lucru în vestul țării, premierul Orban a declarat că a dorit să facă o oprire la Măureni, pentru a fi prezent la finalizarea obiectivului de investiții realizat prin CNI, deoarece în cunoaște pe primarul Filimon, pe care îl consideră „un om de ispravă, pus pe fapte mari”.

„Mesajul nostru este foarte simplu: vrem dezvoltarea României prin investiții, investiții publice, indiferent dacă investițiile sunt în infrastructură de transport de tip autostradă, infrastructură de transport de tip drum național, drum județean, drum orășenesc, drum local, investițiile aduc dezvoltare.

Mai am o veste să vă dau, o dau de la Măureni, Comisia Europeană a aprobat alocarea unei sume de 4 miliarde 99 de milioane de euro, României, în cadrul programului SURE. Este vorba de finanțarea măsurilor de susținere a angajaților și mediului de afaceri, măsurilor active de tip program flexibil de muncă, șomaj tehnic și toate celelalte categorii de cheltuieli care vin în sprijinul angajaților și companiilor care au ca obiectiv apărarea locurilor de muncă și susținerea dezvoltării locurilor de muncă”, a mai precizat premierul Orban.

 

IMG_6816IMG_6819IMG_6822IMG_6835IMG_6842IMG_6848IMG_6849

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Gigi Angasant

  Fi corect premare, proiect inceput si aprobat de guvernul PSD, inaugurat de guvernul PNL, si care va fi finalizat la anuuu,,,tot de un guvern PSD…..
  Felicitari !!!!!

  Raspunde
 2. ANA POPA

  UN PRIMAR CUM NU EXISTA MULTI…PACAT CA-I POARTA IN SPATE PE LENESII DE LA GUVERNARE,INDIFERENT DE COLORATURA…MERITUL INTREG ESTE AL PRFIMARULUI.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei