fbpx
10.7 C
Reșița
duminică, 03 martie 24

Asfaltul frezat e … la mare căutare

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiul Reșița și de introducere a noii șine de tramvai a dat viața locuitorilor peste cap: drumuri sparte, străzi închise, locuri de parcare dispărute. Acest disconfort are și părțile lui bune.

Asfaltul frezat de către cei de la PORR e la mare căutare. Astfel Direcția de întreținere și reparare a domeniului public din cadrul Consiliului local Reșița, sau Secția cum i se mai spune, folosește mari cantități din acest material pentru reabilitarea unor drumuri tot din Reșița.

Am sistat deocamdată lucrările pe care le avem pe centura de ocolire a municipiului. Vom asfalta în perioada imediat următoare un nou tronson de drum din această rută ocolitoare, mai exact până la Uzina de Apă. Acum ne-am concentrat pe ultimele două străzi din Țerova“ a afirmat pentru Reper24 Daniel Călin șeful Secției.

Acele străzi sunt pregătite și nivelate și dacă nu intervenim cu operativitate riscăm să fie deteriorate de circulație. Este o variantă provizorie. Aceste străzi vor fi asfaltate în întregime, dar după ce se finalizează lucrările de apă și canalizare. Imediat ce încheiem Țerova, vom muta utilajele în Câlnic, un alt cartier în care avem probleme cu starea drumurilor și prima stradă ce va fi refăcută cu acest asfalt frezat, este Bistra“ a mai precizat Daniel Călin.

Din păcate la ora actuală cantitatea de asfalt frezat este pe terminate și se așteaptă ca firma PORR să înceapă din nou frezarea bulevardelor reșițene, pentru ca cei de la Secție să poată continua.

Dan AGACHE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei