Asiana Peng, cărășeanca cu origini asiatice, concurentă la Survivor România!

asiana

Asiana Peng, tânăra de doar 19 ani, înscrisă în cel mai dur reality show, e o fostă sportivă din Caraș-Severin care a acceptat provocarea „Survivor România” difuzat de Kanal D începând din 18 ianuarie. Fiica unei caransebeșence, Silvana Peng și a unui cetățean chinez, Peng Yong, Asiana a făcut parte din lotul olimpic al României și se poate mândri cu 50 de medalii în palmares, obținute la numeroasele competitii naţionale şi internaţionale.

Tânăra Asiana Peng este sigură că va face față probelor dure de la Survivor fiind obișnuită cu viața grea, departe de casă și cu antrenamentele dure din perioada cantonamentelor.

Sunt rezistentă, am capacitatea de a face faţă oricărei provocări. Sunt obişnuită cu cantonamentele şi cu reguli stricte, spartane”, a declarat tânăra concurentă pentru OK!

asiana1

Asiana a avut parte de experiențe extrem de dure cu sportul, când a fost eliminată din lotul de gimnastică în 2015. Mama sa, Silvana Peng, a transmis atunci o scrisoare deschisă ministrului Tineretului şi Sportului prin care dezvăluia experimentele la care erau supuse sportivele la Izvorani.

„Fiica mea, după gheaţă, a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar, antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale (fiicei mele ceai şi lămâi). Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme inumane de presiuni”.

Silvana Peng, mărturisea că fiica ei este o învingătoare prin definiție, născută prematur, Asiana s-a luptat să trăiască.

În ciuda faptului ca s-a născut la 7 luni, de doar 1800g, şi-a dorit mult să trăiască, fiind un copil deosebit de vioi. Căţărată peste tot, am decis, când împlinise 5 ani, să mergem la Deva în vederea selecţiei. În ziua în care am ajuns, a fost văzută de d-na Pia, care mi-a sugerat să rămână chiar de atunci. Ne-am întors în Caransebeş, jud.Caraş-Severin, unde domiciliam, am făcut bagajul şi a doua zi ne-am prezentat la Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva”, povestea cu ceva ani în urmă Silvana Peng, mama Asianei. „7 luni şi 1,8 kilograme e ca şi cum ţi-ai începe viaţa cu un antrenament”!

asiana2

Reality-ul Survivor România va fi difuzat timp de 4 zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00 și va reda încercările și provocările la care vor fi supuși cei 20 de concurenți în jungla din Republica Dominicană, unde în acest moment se află și Asiana.

Cei 20 de concurenți sunt împărțiți în 2 grupe: grupa vedetelor și a non-vedetelor. Dacă reșițeanca Ema Huruială face parte din rândul concurenților necunoscuți publicului larg, Asiana Peng va concura alături de vedete precum Ruby, Elena Ionescu sau Augustin Viziru.

Citește și: O reșițeancă, selectată la reality-ul „Survivor”! Ema Huruială, în lupta pentru supraviețuire!

foto. facebook

Elena FRANȚ

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Adrian

    Nu poate fi caraseanca daca parintii ei nu sunt caraseni.
    Este exact cain cazul “banatenilor” nascuti in Banat din parinti vinituri.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei