Asociația Grupul de Acțiune Locală Caraș-Timiș

modelmic

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Caraş-Timiş

APEL DE SELECŢIE NR. 1/2019

Grupul de Acţiune Locală Caraş-Timiş
anunţă lansarea sesiunii de cerere de proiecte aferente
Măsurii 11/6C – “Dezvoltarea infrastructurii IT&C”

Data lansării apelului de selecţie: 18.11.2019

Măsura lansată prin apelul de selecţie: Măsura 11/6C – “Dezvoltarea infrastructurii IT&C”

Beneficiari eligibili:

Beneficiarii eligibili (direcţi) pentru spijinul acordat prin Măsura 11 sunt:

a)      In cazul acţiunilor eligibile (secţiunea 6.a),b)) crearea sau modernizarea buclelor locale la punct fix si crearea reţelei de distribuţie şi crearea sau modernizarea buclelor locale, beneficiarii eligibili sunt:

–      Societăţile comerciale care se încadrează în categoria întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) conform legislaţiei în vigoare şi care activează sau urmează să activeze în domeniul TIC.

–      GAL-ul, în situaţia în care, în urma lansării unui apel de selecţie, nu se depun proiecte, atunci GAL- ul poate fi beneficiarul măsurii, cu respectarea legislaţiei în vigoare

–      Entităţi publice, UAT-uri cu respectarea legislaţiei în vigoare

b)      In cazul activitatiilor eligibile de operaţiuni conexe infrastructurii de bandă largă (secţiunea 6.c)) beneficiarii eligibili sunt:

–      Entităţi publice, UAT-uri cu respectarea legislaţiei în vigoare

–      ONG-uri cu respectarea legislaţiei in vigoare

-GAL-ul, în situaţia în care, în urma lansării unui apel de selecţie, nu se depun proiecte, atunci GAL- ul poate fi beneficiarul măsurii, cu respectarea legislaţiei în vigoare

Fondul disponibil pentru măsură: 13.568 Euro

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată este: suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este 13.568 euro/proiect.

Ponderea maximă a intensităţii sprijinului va fi stabilită astfel:

•                    pentru operaţiunile generatoare de venit: 90%;

•                    pentru operaţiunile negeneratoare de venit: 100%.

Data limită de primire a proiectelor este: 17.12.2019, ora 14:00 sau pana la depunerea proiectelor in valoare de 110% din suma alocata, dar nu mai devreme de 5 zile lucratoare de la deschiderea sesiunii. In cazul in care valoarea proiectelor depuse este de cel puţin 110% din valoarea alocării financiare totale a măsurii respective, sesiunea de depunere a proiectelor va fi închisa, dar nu înainte de 5 zile si mai târziu de 30 de zile de la data lansării apelului de selecţie. In cazul in care in aceeaşi zi lucratoare se depun mai multe proiecte ale căror valori însumate cu celelalte depuse in cadrul aceleiaşi masuri depasesc 110% valoarea totala alocata măsurii respective, se vor înregistra si vor trece in etapa de evaluare si selecţie, chiar daca valoarea totala a tuturor proiectelor depuse in cadrul măsurii respective depăşeşte plafonul de 110% din valoarea alocata măsurii.

Locul depunerii proiectelor: Dosarul Cererii de finanţare (Cererea de finanţare însoţită de anexele tehnice şi administrative) se va depune în 2 exemplare-format letric şi 2 exemplare scanate pe suport CD, la punctul de lucru GAL Caras-Timis, Reşiţa, Str. Fagarasului bl.29 Sc. C, parter. Depunerea proiectelor se realizează în zilele lucrătoare ale săptămânii în intervalul orar 10:00 – 14:00 pe toată durata sesiunii de depunere a proiectelor.

Informaţiile detaliate privind accesarea şi derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului pentru măsura M11/6C” Dezvoltarea infrastructurii IT&C” şi în Apelul de selecţie M11/6C- varianta complexă, elaborate de Asociaţia GAL Caraş-Timiş, disponibile la sediul administrativ si la punctul de lucru al GAL în versiune pe pesuport tipărit sau sunt accesibile la adresa de internet www.gal-caras-timis.ro.

 

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Caraş-Timiş Comuna Fîrliug, nr. 80,

tel.: 0355-405625, mobil: 0771581500 e-mail : [email protected] www.gal-caras-timis.ro

IBAN: R071 RZBR 0000 0600 1920 0265

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: GAL CARAS-TIMIS

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei