Asta ne place şi nouă, să ne căutaţi de ouă! …

nastase-oua

Romania este din nou în vizorul UE, asta după ce s-a iscat scandalul plecat de la ouă, ouă contaminate cu fipronil, după cum se bat cu pumnul în piept, francezii …

Dar tot franţujii recunosc faptul că fipronilul a fost scos ilegal din Romania de doi cetăţeni olandezi prin intermediul unui distribuitor belgian de produse sanitare! Insecticidul fipronil se foloseşte pentru combaterea căpuşelor, aşa că or fi ştiut cei doi olandezi de ce este musai să scoată din ţară substanţa şi să o împrăştie prin Europa … . Că doar şi ei au căpuşele lor … . Sigur, în perioada următoare DNA –ul îl va găsi vinovat tot pe Adrian Năstase, doar toată suflarea romanească are cunoştinţă de cantitatea mare de ouă pe care fostul premier o deţine la Cornu … .

Puţin fipronil ar trebui ingerat de Kelemen Hunor, recent ungurul a declarat  că maghiarii nu vor sărbători împreună cu romanii Centenarul Marii Uniri! Şi asta nu e o ştire, era de la sine înţeles că Hunor ăsta nu are ce căuta la Alba Iulia, dar, stau şi mă întreb, retoric, normal, cine dracului a fost cretinul care l-a împroprietărit pe ungur cu Ordinul Naţional Steaua Romaniei? … Auziţi şi voi, Steaua Romaniei la Kelemen Hunor! Domnule Costin Georgescu, fost cap de serviciu secret, ai mătăluţă cunoştinţă de aşa ceva, că doar eşti preşedinte de onoare al Consiliului Ordinului! … Spre cunoştinţa lui Hunor, sunt destui maghiari care, la 1 Decembrie vor fi în Alba Iulia şi vor fraterniza cu romanii, iar pentru ei, romani şi unguri la un loc, va fi întradevăr o sărbătoare!

Pe la Serviciile Paşapoarte din ţară nu se mai termină cozile. MAI asigură ca întotdeauna că în perioada următoare va face, va combate, va impiedica, va lucra, bla-bla-uri auzite în Minister de mulţi ani … . Iar la Reşiţa am văzut cozi la Paşapoarte, cozi la care balaoacheşii noştri se înghesuie să „îşi face” paşaportul ca să „pleacă” afară, că în ţară nu prea mai au ce ciordi … .

Altfel, în lume aceleaşi veşti, Trump este cu ochii pe nord coreeanul ăla cretin, un pericol pentru regiune, gălbejitul nu se lasă mai prejos şi dă în imperialismul american ca surdul în tobă, Trump îi arată muşchii sau ce-o mai avea din ei, chinezul arată degetul mare lui Trump, rusul e, deocamdată, suspect de neutru în presă, iar realitatea ne face un duş rece şi ne arată ce fel de lideri supremi putem avea … . Dacă romanul credea că numai el are lideri duşi cu pluta, na, că s-a înşelat, uite că şi alţii n-au ştiut ce să aleagă la timpul potrivit!

În tot acest timp economia noastră duduie, autostrăzile sunt construite ca în China, romanii cheltuiesc taman ca americanii, beau ca ruşii, salariile cresc, sau nu, pensiile , ori cresc, ori nu cresc, misterul e destul de mare, canicula vine din nou peste noi şi e clar, asta e trimisă tot de ruşi!

Vă pup brusc !

 

Adi NICA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei