Astăzi și sâmbătă, debranșatii de la CET își primesc ajutoarele de urgență!

Untitled-1

Foștii abonați ai CET-ului pot sta liniștiți, și asta pentru că autoritățile s-au îndurat într-un final de disperarea lor în fața caloriferelor reci și au deblocat fondurile care să-i ajute.

Astfel, se dă startul la ajutoarele de încălzire, care pot fi ridicate de la sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială. Cei care vor beneficia de aceste ajutoare, trebuie să știe că eliberarea acestora se face începând de astăzi și până mâine.

Programul prevede ca astăzi, începând cu orele 11:00, să se prezinte la ghișeul numărul 1 doar persoanele al căror nume de familie începe cu literele A-C, iar la ghișeul 2, reșițenii al căror nume începe cu literele D-L.

În ceea ce privește ziua de sâmbătă, situația va fi similară. Astfel, tot de la orele 11:00 sunt așteptați la primul ghișeu cetățenii cu nume care începe cu literele M-R, iar la ghițeul al doilea, reșițenii cu nume de familie care încep de la litera S până la Z.

De menționat este și faptul că este absolutnecesar pentru ridicarea ajutorului ca beneficarii să se prezinte cu actul de identitate în original. În ceea ce îi privește pe beneficiarii care nu au cum să ajungă la unul dintre ghișee, aceștia pot trimite un înlocuitor, dar doar însoțit de o împuternicire notarială și actul de identitate.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei