Atac dur al fostului premier Victor Ponta la actuala guvernare liberală

a

Suntem în plină campanie electorală, iar acest lucru se vede și din atacurile tot mai dese ale reprezentanților diferitelor partide: opoziția sare la gâtul liberalilor, aceștia acuză greaua moștenire preluată de la PSD și tot așa. În acest peisaj se aude tot mai vehement o voce, tot a opoziției, care prin fostul premier Victor Ponta și lider al formațiunii PRO România, critică măsurile luate de guvernul Ludovic Orban.

Într-o recentă postare pe o rețea de socializare, acesta are un atac la guvernarea PNL atât în ceea ce privește gestionarea crizei sanitare, cât și a celei din învățământ, acuzând haosul și măsurile ilogice legate de reînceperea anului școlar:

„De ce nu primesc tablete copiii care au pe cineva în familie cu un telefon cu internet ??? Ce legătura are faptul ca o rudă are telefon cu neprimirea unei tablete pentru scoală??? Poate să facă cursuri elevul pe telefonul părintelui care e la muncă? Cum verifica ei dacă are cineva telefon cu internet în casa – trimite Vela polițiștii la toți elevii acasă și le fac percheziție? Cum să facă profesorii cursuri online cu elevii dacă ei nu primesc tableta ca a elevilor ? Totul este făcut în bătaie de joc !

Guvernul Orban PNL s-a “ocupat foooarrteee” bine de Sănătate : cel mai mic număr de teste, zero măști distribuite gratuit, mai puține paturi la ATI decât în Martie, bolnavi lăsați acasă și persoane asimptomatice internate cu forța ! Dar, de fapt, în aceasta perioada “smecherii” atașați Guvernului au făcut BANI – și vor face în continuare!

Acum urmează sa se ocupe de ȘCOALĂ – și să facă ce au făcut în Sănătate – adică să facă un haos generalizat pentru oameni și BANI pentru ei !

Că Orban nu gândește deloc ca un Prim Ministru știam deja ( e pus acolo cu alte scopuri) / ca a pus la Educație o ministreasă care e chiar sub nivelul lui educațional – stima și asta/ ca bătaia de joc la adresa elevilor, părinților și profesorilor continua – asta trebuie oprit!!! Cat mai repede“

Acest text a fost publicat sub deviza „Sănătatea și Școala – prioritățile românilor“. Rămâne de văzut la jumătatea acestei luni dacă actuala opoziție, formată din PSD, Pro România, ALDE și probabil UDMR vor dori schimbarea actualului executiv conform declarațiilor, sau totul intră într-o logică de campanie pentru fiecare formațiune politică.

La modul declarativ, toți spun că nu sunt de acord cu felul în care este gestionată țara de un guvern numit în funcție cu larga majoritate a actualei opoziții.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Gigi Against

    Dottore plagiatore…ti – ai gasit chiar tu sa critici modul in care este condus invatamantul in Romania !!! Ala de care tu ti – ai batut joc cat ai putut! Bravos natiune, halal sa – ti fie !!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei