Atenție, șoferi! Primăria Reșița anunță cinci zile de restricții de circulație

 

restr

Reprezentanții Primăriei Reșița anunță cinci zile de restricții de circulație spre localitatea Secu. Începând de mâine. Motivul: derularea lucrărilor la sistemul de canalizare menajeră.

Având în vedere lucrările de canalizare menajeră din localitatea Secu, municipiul Reșița, se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule pe tronsonul de drum cuprins între intersecția din Secu până la căminul pentru persoane vârstnice (de la numărul de casă 122 până la numărul 45), pentru perioada 18 – 22 mai, în intervalul orar 08:00-17:00”, se arată într-un comunicat al Primăriei Reșița.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

Participanții la trafic sunt rugați să sporească atenția în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor poate varia funcție de condițiile meteo, mai transmit cei de la Primăria Reșița.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei