Au dat uniforma pe acte de caritate. Jandarmii cărășeni întind o mână bătrânilor Aninei!

Untitled-1

Actele umanitare nu sunt izolate printre jandarmii cărășeni. Și asta pentru că aceștia, atunci când nu se ocupă de siguranța județului îmbrăcați în uniforme, aleg să întindă câte o mână de ajutor celor aflați în nevoie.În spiritul acestei idei, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi s-au prezentat ieri la Căminul de Bătrâni din Anina pentru a face o donație. Este vorba despre veselă necesară pentru ca toți bătrânii să aibe din ce să mănânce.

Fondurile necesare pentru achiziționarea veselei au fost colectate la nivelul Inspectoratului din donații venite de la fiecare jandarm în parte. Cu ocazia acestei acțiuni, inspectorul-șef, Adrian Bîcleșanu a menționat că astfel de acte de caritate nu se vor opri aici. Jandarmii cărășeni vor continua să doneze acolo unde este nevoie de ajutorul lor.

azil anina (3)

Mai mult, conducerea IJJ Caraș-Severin este încrezătoare că și alte instituții ale statului le vor urma exemplu și vor rezerva timp și resurse pentru a asigura siguranța cetățenilor județului și într-un al mod decât cel pe care îl presupune funcția ocupată de fiecare.

azil anina (2) DSCF6787

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Lili

    Cu o complectare 3 doamne de la Centrul Anina au primit cate un buchet de flori deoarece luna aceasta este ziua de nastere a acestor doamne.Prin generozitatea Domnului Adrian Bicliseanu si domnulului Toba Alexandru aceste doamne au varsat lacrimi de bucurie.Multumim !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei