fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Au început lucrările la Parcul Central din Băile Herculane

Un nou proiect edilitar, cu finanțare europeană a demarat ieri în stațiunea balneo-climaterică Băile Herculane din județul Caraș-Severin. Intitulat  „proiect de dezvoltare a infrastructurii pentru turismul balnear“, acesta beneficiază de o finanțare prin Programul operațional Regional 2014 – 2020 de 13 milioane 700 de mii de lei, cu o cofinanțare de doar 2% din partea Primăriei.

Ieri au început primele lucrări din cadrul acestui proiect, despre care edilul Cristian Miclău a precizat pentru Reper24:

„Vor fi lucrări de reabilitare a izvorului de apă plată, se va asfalta parcarea de la Căsuța Piticilor, se va construi încă o fântână de apă plată, puțin mai jos de izvorul Domogled, se va reabilita spațiul verde dintre Pavilionul 12 și Vila Elisabeta. Tot în cadrul acestui proiect este cuprinsă și reabilitarea izvorului Venera și a Teatrului de Vară.

spot_img

Toate aceste lucrări sunt împărțite pe trei loturi, primul dintre ele fiind atacat de constructori chiar de ieri: reabilitarea spațiilor verzi dintre Pavilionul 12 și Vila Elisabeta. Și celelalte două loturi vor intra în lucru până în această primăvară.

Așteptăm ca firma care a câștigat lucrarea să ne prezinte proiectul tehnic pentru reabilitarea Teatrului de Vară, astfel încât să putem demara toate lucrările“, a mai precizat primarul Cristian Miclău.

Termenul de finalizare al întregului proiect este de 36 de luni de la eliberarea avizului de lucrări.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei