I-au potolit jandarmii! Scandal cu agresiuni fizice și înjurături, la Câlnic!

1

Un scandal cu injurii și agresiuni fizice izbucnit în jurul prânzului în cartierul Câlnic a putut fi domolit doar prin intervenția jandarmilor.

În urma apelului primit în jurul orei 12:50, prin S.N.A.U. 112, grupa de intervenție s-a deplasat de urgență în cartierul Câlnic din municipiul Reșița unde, s-au efectuat verificări și s-au luat declarații, ca urmare a faptului că mai multe persoane au tulburat ordinea și liniștea publică.

Jandarmii cărășeni au identificat șase persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, bărbați și femei,  care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și-au adresat injurii și chiar s-au agresat fizic.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin pentru a transporta doua persoane la spital, fiind nevoie de anumite investigații medicale suplimentare.

Deoarece persoanele în cauză nu au dorit să depună sesizări pentru faptele cu violență, cele șase persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 1200 lei, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei