Au pus alcoolul mai presus de libertate

politistiAu pus alcoolul mai presus de libertate

Poliţiştii cărăşeni au întreprins azi noapte mai multe controale pe arterele rutiere ale judeţului cărăşean, în urma cărora au fost întocmite trei dosare penale pentru infracţiuni  la regimul circulaţiei.

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu au oprit pe raza localităţii Băuţar un autoturism. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 70 ani. La testarea cu aparatul alcooltest a şoferului, a rezultat o concentraţie de 0,51 mg/l alcool în aerul expirat.

Câteva ore mai târziu, pe raza localităţii Sicheviţa, poliţiştii l-au oprit pentru control pe ION R., de 25 ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism. La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool în aerul expirat.

Un alt autovehicul a fost oprit în trafic pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din municipiul Reşiţa. La volanul autoturismului se afla PETRU S., un tînăr de 31 ani, care nu poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,85 mg/l alcool în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile se continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite, ne-a informat agent principal de poliţie Ancuţa-Ramona Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin..

Poliţia Rutieră vă recomandă să nu urcaţi la volan după ce aţi consumat băuturi alcoolice.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei