Autorul unui incendiu, reținut de polițiștii cărășeni! A dat foc unui imobil în care se aflau două persoane!

modelmic

Poliștii cărășeni au reușit identificarea autorului incendiului izbucnit ieri în satul Sub Margine, comuna Armeniș. Focul cu care pompierii s-au luptat timp ce peste 8 ore, a mistuit anexa unei gospodării, pe o suprafață de aproximativ 300 mp, existând pericolul de propagare la casa din apropiere. Autorul se pare că este un bărbat de 32 de ani din județul Vaslui, care ar fi provocat incendiul pentru a se răzbuna. Acesta a fost reținut de polițiști.

Urmare a incendiului sesizat în data de 15.03.2018 orele 02.00 în localitatea Sub Margine, comuna Armeniș, la o anexă gospodărească, în urma căruia au fost distruse mai multe bunuri inclusiv o mare cantitate de fân, pompierii militari au apreciat cauza acestuia ca fiind focul pus cu intenție.

Având în vedere această concluzie, în data de 15.03.2018 lucrătorii Secției 2 poliție rurală Caransebeș au efectuat cercetări în urma căruia au identificat persoana care, din răzbunare, cu intenție, a declanșat incendiul”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

Este vorba de un bărbat de 32 de ani din comuna Ciocani, jud. Vaslui, care a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din Judecătoria Caransebeș cu propunere de arestare preventivă. De menționat că în momentul declanșării incendiului, în imobilul respectiv se aflau două persoane.

Citește și Incendiu în comuna Armeniș! Pompierii se luptă cu flăcările de peste 8 ore!

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei