fbpx
14.1 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

BAC 2022, promovabilitate sub 50% la simulare

Cu exact o zi înainte de vacanță, elevii care au participat la simularea examenului de bacalaureat 2022 au aflat rezultatele. Conform datelor, anul acesta au participat în județul Caraș-Severin 1272 de elevi, din totalul de 2115 înmatriculați în anul școlar curent în clasele a XII-a zi și a XIII-a seral.

Probele simulării examenului de bacalaureat au fost susținute între 28 martie și 31 martie, iar procentul de promovare la nivelul județului Caraș-Severin este de 42,33%, cele mai bune rezultate fiind obținute de Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița, Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița, Liceul Teologic Baptist Reşiţa și Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş, iar un elev de la Liceul Bănățean din Oțelu Roșu a fost eliminat din examen.

La fel ca și în ceilalți ani, notele obținute de elevi la la simularea examenului de bacalaureat nu vor fi trecute în catalog. Toate rezultatele vor fi analizate în cadrul instituțiilor de învățământ de către profesori, împreună cu elevii. Analiza rezultatelor va fi realizată, fie în clasă, fie individual, cu fiecare elev participant. Notele nu intră în sfera contestațiilor.

Următoarea etapă va fi cea de înscriere a candidaților pentru examenul de bacalaureat din prima sesiune, în perioada 23 – 27 mai.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. E simplu!Nu au timp pentru carte!Este mai important iphonul, motoarele ambalate la maxim poluând fonic urbea cătunului Râșnița, cumpărate din banii proștilor care îndură umilințe peste graniță și trudesc pentru plozii fără minte, mașini prea deștepte pentru nebacalaureați adică loaze genetice etc,etc.DEGENERAȚIA VIITOARE!Capete de pompă pe bandă rulantă.Pentru micii looseri cheltuitori de bani nemunciți o intrebare gen,,Unirea Principatelor Române ” aduce un fel de a răspunde,,Altă întrebare!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei