Bărbat căutat de autorităţile franceze pentru trafic de persoane, depistat la Oravița!

modelmic

Un bărbat de 29 de ani,  pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare pentru comiterea comiterea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane, a fost depistat de poliţiştii din Oravița. 

La data de 24 decembrie, poliţiştii din Oravița au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, urmărit internaţional, ce se afla la domiciliul concubinei sale din Oravița. 

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Franța au emis un mandat de urmărire internaţională, fiind bănuit de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au condus pe bărbat la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare.

foto:mediafax.ro

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei