Bărbat din Reșița, tâlhărit de cinci tineri! Au intrat peste el în locuință cu fețele acoperite cu măști de protecție

 

talharie bun

Caz incredibil de la Reșița, unde cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani au pătruns în locuința unui bărbat din municipiu de unde au sustras mai multe bunuri, dar și bani. Cei cinci aveau fețele acoperite de măști de protecție și pentru a-și atinge scopul nu s-au dat în lături de la comiterea de acte de violență asupra bărbatului.

Faptele s-au petrecut duminica trecută, în jurul orei 18:20, în urma cercetărilor, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, derulând ieri două percheziții domiciliare, la la adresele tinerilor bănuiți de comiterea faptei.

În urma perchezițiilor, a fost ridicată o tabletă, despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi fost sustrasă din locuința persoanei vătămate.

În acest caz au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar cei 5 tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cei cinci tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fi prezentați procurorului, pentru dispunerea de măsuri legale.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai precizează Alina Boeru.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei