Bărbat în stare gravă, după ce a fost lovit de tren în gara din Caransebeș!

 

ir

Un bărbat de 74 de ani a fost transportat în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un tren Interregio, în stația CFR Caransebeș.

În 21 iulie, în jurul orei 00:10, aflându-se în gara din Caransebeș, bărbatul a intenționat să urce în trenul care se deplasa în direcția Lugoj, doar că s-a dezechilibrat și a căzut pe peron între liniile 1 și 2.

În acel moment la linia 2 intra în stație trenul IR care circula pe relația Timișoara-București, accidentându-l grav pe bărbat.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Caransebeș, în stare gravă. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “doar că s-a dezechilibrat și a căzut pe peron între liniile 1 și 2.

  În acel moment la linia 2 intra în stație trenul IR care circula pe relația Timișoara-București, accidentându-l grav pe bărbat.”

  Clar şi logic.
  Cu alte cuvinte, trenul IR ar fi circulat pe peron în acel moment, între liniile 1 şi 2, respectiv ar fi deraiat de pe linia 2.
  Cum altfel?
  Cogito ergo sum.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei