Bărbatul dispărut sâmbătă dimineață, căutat cu bărcile pe râul Nera!

modelmic+editorial

Un număr de 69 de persoane au pornit și în această dimineață în căutarea bărbatului dispărut sâmbătă fără urmă. La aproape cinci zile de când acesta a fost văzut ultima dată, și după trei zile de căutări, șansele ca dispărutul să fie găsit în viață sunt din ce în ce mai mici.

 

Căutările au început astăzi în jurul orei 7, fiind intensificate pe cursul râului Nera, acolo unde au fost aduse și două bărci.

„Până în acest moment nu avem nicio veste. 69 de persoane au început căutările în această dimineață, acestea fiind intensificate pe cursul râului Nera. Căutările se vor opri în jurul orei 16-17, ceea ce înseamnă că atunci pornesc înapoi spre centrul de comandă echipajele care îl caută pe bărbat”, explică Marius Săndulescu, purtător de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157660889742044″]

Ion Sârbu, în vârstă de 38 de ani, a dispărut sâmbătă dimineață de la un sălaș din apropierea localității Sasca Montană. Cunoscuții susțin că acesta ar suferi de epilepsie, singura explicație plauzibilă pentru dispariția sa, în condițiile în care omul cunoștea bine zona.

Echipajele de jandarmi, polițiști și pompieri, dar și rangeri, voluntari și localnici îl caută intens încă de luni dimineață, dar nu au găsit încă niciun indiciu cu privire la locul unde s-ar putea afla acesta.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei