Bătaie cu pietre şi sticle la ruga de la Mercina! Doi tineri au ajuns la spital

modelmic

Ruga satului de la Mercina, comuna Vărădia, s-a transformat într-un scandal de proporţii, în urma căruia doi oameni au ajuns de la bal… la spital.

Doi bărbaţi în vârstă de 35, respectiv 42 de ani, au fost cei care au declanşat conflictul. Câţiva susţinători ai fiecăruia nu au putut sta deoparte, astfel că totul a degenerat într-o bătaie cu pietre şi sticle. Doar intervenţia poliţiştilor i-a oprit pe scandalagii, care au încercat să fugă pentru a nu răspunde în faţa legii.

„La faţa locului au intervenit imediat poliţiştii aflaţi în dispozitivul de ordine publică din localitate, o parte din persoanele implicate în altercaţie au fugit cu mai multe autoturisme spre municipiul Reşiţa, iar alte persoane s-au refugiat prin curţile sătenilor, fiind găsiţi şi duşi la audieri. A fost suplimentat imediat dispozitivul de ordine publică, fiind organizate filtre rutiere, două autoturisme cu participanţi la eveniment au fost oprite pe D.J. 581, în Ticvaniu Mare”, precizează Ancuţa Chenţan, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În urma altercaţiei, doi tineri în vârstă de 23 ani, din Reşiţa, au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Oraviţa, în prima fază, apoi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, unul dintrei ei fiind transportat mai departe la Spitalul Judeţean din Timişoara.

„În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În continuare se desfăşoară activităţi în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi tragerea la răspundere penală a acestora”, a mai spus Ancuţa Cheţan.

 

Diana RADU

Foto: desteptarea.ro

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei