OFICIAL: Mihaela Popovici a câștigat concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Caransebeș!

modelmic

 

UPDATE: Mihaela Popovici a câștigat concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Caransebeș. Aceasta a obținut nota 9,75 (9,62 pentru proiectul de management și 9,88 pentru abilități manageriale), fiind declarată admisă. Contracandidata ei, Daniela Popescu nu s-a prezentat la concurs.

…………………………………….

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș va avea de săptămâna aceasta un nou manager. La concursul, programat să se desfășoare astăzi, s-au înscris două candidate: Mihaela Popovici, numită interimar pe această funcție în luna octombrie a anului trecut și doctorul Daniela Popescu, fostul director al Serviciului Județean de Ambulanță.

Ambele candidate au fost declarate admise după prima probă, cea de verificare a îndeplinirii condițiilor stabilite în anunțul de concurs, urmând ca astăzi să își susțină proiectul de management în fața Comisiei de concurs formată din 4 persoane: Tămașilă Toma (președinte), Filip Petru Strejariu, Ana Bratu și Ileana Gagiu.

Bătălia pentru funcția de conducere a Spitalului din Caransebeș pare să fie una intensă, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă unitatea spitalicească. Candidatura Mihaelei Popovici a fost contestată de către contracandidata ei, care a susținut că aceasta nu ar îndeplini una din condițiile de participare la concurs, și anume nu ar fi depus la dosar dovada absolvirii unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății ori dovada absolvirii unui master sau doctorat în management sanitar, economic și administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior.

Comisia de evaluare a contestațiilor a respins însă plângerea doctorului Daniela Popovici pe motiv că regulamentul de concurs a fost completat printr-o dispoziție a primarului Municipiului Caransebeș, Felix Borcean, conform căreia se pot înscrie la concurs și persoanele care au început cursul de perfecționare în management spitalicesc, organizat de Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București, iar Mihaela Popovici a depus în dosarul de înscriere o adeverință eliberată de respectiva școală prin care se arată că este înscrisă la programul de formare Management spitalicesc în baza formularului de înscriere din 28.09.2017.

Citește și Șoc pe scena politică! Șefa TSD Caraș-Severin, Mihaela Popovici, a trecut la PNL!

Citește și Mihaela Popovici este noul manager al spitalului din Caransebeș! Borcean ne asigură că decizia nu are nicio tentă politică

Citește și Mai salvează cineva spitalul din Caransebeş? Datoriile se ridică la aproape 8 milioane de lei!

 

Rămâi pe Reper 24, pentru a afla cine va câștiga concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Caransebeș.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Nicoleta Surdei

  Felicitari si succes, Miha !
  p.s. daniela, daniela… te-alesesi cu doar mahalaua, nu ca avea careva alte “asteptari “de la matale ;)

  Raspunde
 2. Emilut

  Cam ăsta e modul de ocupare a funcțiilor în Românica: schimbi partidul, dă primarele o dispoziție și e totul ca și rezolvat. E necesară doar prezentarea la examen ( dacă se poate numi așa).

  Raspunde
 3. zero

  De asta s-a mutat brusc doamna doctor cu arme şi bagaje de la TSD la PNL. Eeee… dacă ar fi fost un primar de la UDMR, acum ar fi avut şi directoratul de spital şi dubla cetăţenie :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei