Bătut în repetate rânduri și ars de viu! Detalii șocante cu privire la decesul tânărului de 29 de ani din Reșița!

modelmic

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin dezvăluie detalii cutremurătoare cu privire la decesul tânărului de 29 de ani, ucis ieri la Reșița. Conform acestora, în urma cercetărilor s-a stabilit că victima a fost agresată de mai multe ori de către doi minori, după care aceștia i-au dat foc cât timp încă era în viață. Cadavrul carbonizat al bărbatului a fost descoperit de către pompierii chemați să stingă incendiul izbucnit la un sălaș din municipiul de pe Bârzava.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, incendiul de la sălașul de pe strada Albăstrelelor fiind anunțat imediat după ora 04:00.

S-a stabilit faptul că persoana vătămată a fost bătută iniţial la adresa din municipiul Reşiţa, str. Căminelor, județul Caraş-Severin, de către numiţii D. K. M.(17 ani) şi  C. A. R. (16 ani), fiind transportat pe malul Bârzavei (pe strada Ţerovei, podul ce duce înspre SC C.  SA), unde a fost  agresat ulterior de aceleași persoane, aducând-o în stare de semi-inconştienţă,  fiind transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către numiţii D. K.  M. şi C.  A.  R. , precum şi   D. A.  F. (minor în vârstă de 12 ani), la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din municipiului Reşiţa, unde a fost din nou agresat fizic, iar ulterior, cât încă victima se afla în viaţă,  a fost incendiată de către inculpații D.K.M şi C.A.R., rezultând decesul victimei”, precizează Laura Iancu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Cei doi minori de 16 și 17 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi, la propunerea Parchetului, Tribunalul Caraş-Severin a decis de arestare preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii  omor calificat.

Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se mai arată în comunicatul Parchetului.

foto: infocs.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. zero

  „S-a stabilit faptul că … cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată … rezultând decesul victimei”

  Animalele sălbatice ţinute în captivitate şi fără şcoală – devin agresive.
  Cu sau fără borduri.
  Chiar şi copii pe la 12-17 ani fiind.
  Plus contagiune pe model … George Perry Floyd :(
  Trăiască partidu’, guvernu’, tăiţelu’, netu’!
  Homo homini (pene)lupus.
  Morala: fugiţi!

  Raspunde
 2. Johann Nicolescu

  Politiile locale, poliitiile municipale, politiile judetene, jandarmeria si toate celelalte institutii care trebuie sa asigure siguranta romanilor, ce fac ? Unde sunt ? Asa conduce, coordoneaza, activitatea MAI, dl. Marcel Vela ? La vami prapad, toti romanii care se intorc acasa, stau cu orele si sunt netestati anti-Covid-19, gastile de interlopi se bat, pe straziile si bulevardele Romaniei fara sa-i deranjeze nici un politist, traficul de carne vie si de droguri nu-i deranjat cu aproape nimic de catre politiile din Romania si altele, si altele … in rest dezastru la M.A.I., supraveghere, preventie, patrulare 24 din 24 ore nu exista decat simbolic si extrem de rar.

  Raspunde
 3. Ungureanu ghe

  A plecat covid-ul,a “plecat” şi poliția de pe stăzile Reşiței,sa -u umplut de cerşetori,”cîntăreți ambulanți”,etc.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei