Bilele negre ale candidaților la Primăria Reșița!

modelmic+editorial

Calea Lactee sau Drumul Robilor ? Ce alegem? Calea este aceeaşi, dar în funcție de cel pe care-l alegem vom beneficia fie de Calea Lactee, fie de Drumul Robilor.

Candidaţii la primărie trebuie să aibă o aşa construcţie chimică a capului care să Ie permită să fie în slujba altora cu o prestaţie pentru care să nu aibă aşteptări financiare. Sau cel mult să slujească în dobândă, adică pe Drumul Robilor.

„Când dăruiești sincer ţi se întoarce înzecit“- Cine poate demonstra asta mai bine dacă nu un primar?

Nelu Tăieţelu:

Stiaţi că pe fluxul de fabricaţie al tăieţeilor apar și rebuturi, iar aceste rebuturi nu ţin neaparat de compoziție, ci mai degrabă de formă și aspect?! Aici rebuturile nu fac nici doi bani dacă vrei să reziști pe piață. Dacă aceste rebuturi ar fi fost dăruite sincer unei categorii de oameni aflaţi în dificultateaș fi votat Tăieţelul.

Johnson sau Ioan Crina:

Când vii de la Caransebeș, pe la kilometrul 6, se desprinde un drum de pământ, plin de șanțuri, pe partea dreaptă care te duce până în Câlnic. Dacă ataşezi la un tractor o lamă pe care să o tragi de la acel loc până în Câlnic reușești să înlături şanţurile din drum, și se înțelege că ai contribuit fără plată la un interes economic comuniar eu aș putea să te votez.

Ștefănescu:

Am participat la o dezbatere pentru eficientizarea plasamentului fondurilor UE la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană CS, la pupitru cu Ștefănescu, membru de partid.

În sală se afla firma de consultanţă membră a aceluiaşi partid, dar și consumatori de fonduri UE, primari, membrii ai aceluiaşi partid. Adica un cerc.

Dacă şeful pupitrului s-ar fi ridicat lăsând destinul să bată la poartă pe ritmurile simfoniei a 5-a de Beethoven și ar fi zis: „voi, colegii mei, mergeţi în împăraţiile voastre și daţi jos lacătele de pe porţile UAT-urilor stăpânite de voi ca să intre investitorii să construiască pentru că de azi înainte fondurile europene merg numai pentru investiţii private care generează locuri de muncă şi profit; drumurile, şanţurile si parangheliile le veţi face cu banii obţinuti din impozitele plătite de către cei lăsaţi să investească în împărăţia voastră”…..atunci puteam să îl votez.

Nu voi alege pe cineva pe funcția de primar al localităţii în care locuiesc dacă acel cineva nu a dăruit sincer ceva pentru un grup social aflat în dificultate sau nu a contribuit voluntar, fără să pretindă să fie plătit pentru un interes economic comun.

Se exclud de aici găleţile, pixurile, brichetele, micii…oferiți de fiecare dată în „săptamâna mare” a alegerilor. Pe acestea le trec la categoria… „Batjocură”.

 

Eugen LUPU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Petru

  Teme de gandire si oase de ros… nu stiu daca vre-un candidat va pune intre promisiunile electorale ceva din ideile de mai sus dar uite ca exista si fapte ce se pot aplica…

  Raspunde
 2. Stepa

  Și aia vai de capul lor ?! Bișnițari de care am mai avutsi avem în consiliu,să vină un popă Mircea savedem ce vaface faracsr și ucmr ??? Ne merităm soartă !!! Oamenii de valoare stau și se mira?! Dacă vin eu înapoi o să va arat o altă față?dacă nuvotatil pe Filipescu! Sau unom mult mai gospodar!Succese depline. BASE ?!

  Raspunde
 3. GGii

  Jalnic articol.
  Autorul este cam mort de foame daca a ajuns sa planga dupa rebuturile lu Taitelu!
  Sau nu a avut cu ce sa se ia si de el.
  Trebuia “bifat” si el in lista neagra?

  Raspunde
  1. EL

   te-ai suparat rau, este vorba despre niste fapte care sa ne arate ca omul este in stare sa DARUIASCA SINCER…nimic mai mult

 4. BAZINGA

  Prea subtil,prea profund,prea…prea!….ca aia cu reclama la iaurt!Asta e din categoria-Toata lumea sa traiasca,numai noi sa nu murim,nu-i asa?Sau…CARAGIALE TRAIESTE!!!Mai lasati-l pe Taitelu,ca stie tot targul ce si-a luat-o in mufa zilele trecuie de la juniorul lui Vastag,l-a capacit ala ca lumea,ca prea a avut gura mare si se credea deja invingator Popa!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei