fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Bocșa, din nou în sărbătoare

După o vară plină de evenimente culturale de tot felul pentru tineri, dar și pentru cei trecuți de prima tinerețe, orașul Bocșa va îmbrăca astăzi din nou straie de sărbătoare.

Sărbătoarea din 8 septembrie, „Nașterea Maicii Domnului“, este prima din noul an bisericesc ce a început la 1 septembrie. Potrivit Bisericii Ortodoxe, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului a fost stabilită în cea de-a opta zi de la începerea noului an bisericesc, întrucât cifra opt simbolizează viaţa fără sfârşit.

Cu acest prilej Biserica ortodoxă română cu hramul „Nașterea Maicii Domnului“ din Vasiova își invită credincioșii la Ruga de la Vasiova. Manifestarea este organizată cu sprijinul și contribuția Consiliului Local al orașului Bocșa, al Casei Orășenești de Cultură și al primarului Mirel Patriciu Pascu.

spot_img

Spectacolul folcloric, ce se va desfășura în curtea lăcașului de cult din Bocșa Vasiova, va începe la ora 18:00 și cuprinde evoluția Ansamblului Bocșana, urmat de cântec, joc și voie bună. Vor susține un concert folcloric formația „Nova Music“ și solistele Stana Stepanescu și Maria Hurduzeu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei