Bocșa va avea Trezorerie! Asta doar după semnarea unui protocol de colaborare cu comunele limitrofe!

modelmic

Autoritățile locale bocșene au susținut necesitatea redeschiderii unui serviciu fiscal la Bocșa încă din anul 2012. În cea mai recentă întâlnire a administrației bocșene cu reprezentanții localităților învecinate, ideea deschiderii unei Trezorerii a fost repusă în lumina reflectoarelor.

Primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu, a fost prezent chiar ieri la cea mai recentă ședință de Consiliu Local din Ocna de Fier, acolo unde a susținut necesitatea semnării unui protocol de colaborare între cele două localități și restul comunelor limitrofe.

11174741_950285458335472_1787027719899690738_o

Odată semnat, acesta ar facilita redeschiderea unei trezorerii în Bocșa pentru a-i scuti pe cetățenii zonei să se mai deplaseze tocmai până la Reșița pentru rezolvarea problemelor de natură fiscală.

„În 30 aprilie am participat la ședința Consiliului Local al comunei Ocna de Fier, unde am susținut necesitatea semnării unui protocol de colaborare între orașul Bocșa și comunele limitrofe, în vederea redeschiderii unui serviciu fiscal în orașul nostru. După cum bine știți acesta a fost unul din subiectele pe care le-am susținut în campania electorală din 2012. Vă asigur că această promisiune este importantă pentru mine și o susțin permanent până la îndeplinirea ei”, explică primarul Eugen Cismăneanțu.

Acest protocol urmează să fie semnat de primăriile localităților Bocșa, Berzovia, Ramna, Vermeș, Măureni, Doclin și Ocna de Fier.

Alexandra JURCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei