18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Buchinul, între dorință și putință

Situată în imediata apropiere a municipiului Caransebeș, comuna Buchin este una dintre localitățile rurale pe raza căreia și-au găsit loc investitorii, și nu puțini. Despre situația financiară a comunei, edilul Gheorghe Coilă a precizat pentru cititorii Reper24:

„Situația financiară a comunei Buchin, comparativ cu alte UAT-uri este strălucitoare. Ceea ce ne-am propus pentru anul 2022, sper că se va realiza 101%. Buchinul este o comună frumoasă și înfloritoare, dar încă nu este la standardele pe care le dorim. Sperăm că timpul le va rezolva pe toate și peste 2 – 3 ani comuna va arăta mai bine, atunci când vom încheia montarea de pavele pe toate trotuarele și tot ceea ce mi-am propus, împreună cu Consiliul Local, să realizăm“.

Edilul a amintit și de programele guvernamentale accesate de Primărie și aflate în diferite faze de execuție: „Este vorba de canalizarea din localitatea Poiana, străzile din Poiana Timișului și Poiana. Pe lângă aceste proiecte aflate în lucru, am mai depus alte 4 proiecte pe Anghel Saligny: modernizare aducțiune de apă în Poiana, reabilitare DC13 între Buchin și Poiana și o moderinzare de străzi între Poiana și Lindelfeld“.

spot_img

Cel mai important proiect este însă cel depus în parteneriat cu Bucoșnița, Bolvașnița și Brebu Nou și prevede aducțiunea de gaz metan la nivelul celor 4 localități, a mai afirmat primarul comunei Buchin.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei