Bunuri în valoare de 2 milioane de euro, salvate de pompierii cărășeni

a1

În această după-amiază, un apel la 112 a alertat pompierii Detașamentului Reșița. Se semnala faptul că la o societate comercială situată pe Calea Timișoarei din Reșița a izbucnit un incendiu. Pompierii militari au intervenit de urgență cu 3 echipaje, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița.

a2
Incendiul se manifestă cu degajare de fum la unul din transformatoarele de curent electric ale clădirii. Cu mare rapiditate militarii au localizat incendiul și au acționat pentru lichidarea acestuia. Pentru siguranță au fost evacuate aproximativ 60 de persoane, salariați ai respectivei unități. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost  lichidat în jurul orei 17:00, în mai puțin de o oră de la sesizarea acestuia.

a3

Valoarea bunurilor salvate de pompieri, aflate în interiorul clădirii, este de aproximativ două milioane de euro, societatea fiind axată pe producția de confecții textile. Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit la panoul de comandă al tabloului electric, a precizat Adrian Manofu – purtător de cuvânt al ISU Semenic Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei