Calculatoare la dispoziția contribuabililor cărășeni! Din 2019, comunicarea cu ANAF-ul se va face exclusiv online!

modelmic

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a decis să pună la dispoziţia contribuabililor calculatoare în sistem self service în 98% dintre sediile sale, pentru a le permite acestora să se obișnuiască cu serviciile online puse la dispoziţie.

„Cea mai bună metodă prin care contribuabilii se pot familiariza cu serviciile online este utilizarea lor.

Pornind de la această premisă, ANAF a pus la dispoziția contribuabililor, în 98% dintre sediile sale, calculatoare în sistem self service. La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale”, informează Zlatia Cocar, purtătorul de cuvânt al Administrației Județene a Finanțelor Publice CARAȘ-SEVERIN.

Contribuabilii cărășeni vor avea la dispoziție calculatoare în sediile din Reșița, Caransebeș, Oțelu Roșu, Oravița, Moldova Nouă, Băile Heculane și Bozovici.

Inspectorii fiscali vor sprijini contribuabilii pentru familiarizarea cu orice serviciu online pus la dispoziție de ANAF: înscrierea în Spațiul Privat Virtual, depunerea de declarații, consultarea ghidurilor și informațiilor existente pe site-ul ANAF etc.

Începând cu 1 ianuarie 2019, comunicarea între MFP – ANAF și contribuabili va fi realizată exclusiv online.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei