Campanie de ÎMPĂDURIRE între Oravița și Brădișoru de Jos. În GROPILE din ASFALT

gropi asfalt dj 573

Inspirați, probabil, de campania de împădurire din zona Oraviței, acțiune declanșată de Ocolul Silvic Oravița, șoferii ce merg pe Drumul Județean 573 au început să planteze și ei puieți în mod simbolic…în gropile din asfalt.

Locuitorii din Valea Carașului sunt tot mai inventivi în forme de protest, vis-a-vis de starea proastă a drumurilor județene din acest colț de județ. După ce șoferii din Ciclova Română au plantat anul trecut flori  în gropile din carosabilul de pe DJ 571, chiar de 8 Martie, cei din zona Vrani au ales ca și formă de protest un marș cu mașinile pe DJ 573A, exemplul celor de la Vrani fiind preluat în această primăvară și de către cei care locuiesc în zona Sasca Montană, pe DJ 571, a venit și rândul celor care locuiesc în zona Răchitova, Bradișoru de Jos, Agadici și Ciudanovița. Aceștia din urmă, au pus glii de pâmănt în craterele din carosabil și au înfipt în ele crengi din copaci, sugerând autorităților că poate ar fi mai bine să plantăm străzile, că poate așa scapă și ei de gropile din asfalt.

Rămâne de văzut cum vor reacționa autoritățile județene la prostestele din ultimul an, fie ele și inedite, mai ales că vremea bună își face simțită prezența cu pași repezi, condițiile meteorologice fiind unele prielnice pentru intervenția drumarilor.

Până atunci însă, vă lăsăm să savurați fotografiile surprinse astăzi pe drumul județean 573…

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157678498126844″]

 

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. MANofBANAT

    DJ-urile din judetul nostru sunt praf si varza si rezolvarea acestei situatii s-ar putea rezolva daca la nivelul guvernului, a Ministerului Dezvoltarii ar exista un Program National de reabilitare / modernizare integrala, pentru 100 de km de drumuri judetene in fiecare judet. Asta ar insemna reabilitarea / modernizarea a peste 4000 de km de drumuri judetene in toate judetele tarii si acest fel intr-o perioada cuprinsa intre 5 si 7 ani situatia drumurilor judetene din Romania sa fie foarte mult inbunatatita.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei