Camping pe stadionul Mircea Chivu din Reșița și cazare în internatele școlare! Pentru participanții la festivalul din Poiana Golului

modelmic

A început numărătoarea inversă pentru Custom Reșița, festivalul prin care organizatorii își propun să plaseze municipiul de pe Bârzava pe harta turistică a României. Lineup-ul festivalului este cunoscut deja de ceva vreme, iar administrația locală reșițeană speră să atragă un număr cât mai mare de spectatori din țară și chiar de peste hotare. Acesta este și motivul pentru care încearcă să le pună la dispoziție cât mai multe locuri de cazare.

Astfel, cei sosiți la Reșița pentru cele trei zile de festival se vor putea caza, de exemplu, la internatele școlare. Costul va fi de 50 de lei pe zi / persoană, conform unei hotărâri recente a Consiliului Local Reșița. Cei care preferă să stea la cort, vor putea opta pentru campingul ce va fi amenajat pe stadionul Mircea Chivu.

„Natura noastră este și natura voastră. Știm și noi, și știi și tu, că sunt o grămadă de motive pentru care e ok să vii cu cortul la Custom Reșița, așa că am pregătit un super camping pe stadionul Mircea Chivu, la 10 minute de mers pe jos până la platou, cu dușuri, stele și surcele, pentru o experiență completă de festival. Accesul în camping nu este inclus în prețul abonamentului, iar brățara de ”tent man” or ”tent girl” o poți achiziționa direct de la locație pentru suma de 35 de lei/zi după ce ți-ai făcut rezervare pe [email protected]”, anunță organizatorii.

Primarul Reșiței, Ioan Popa, a dat asigurări că suprafața de joc nu va fi afectată: „Campingul nu va fi chiar pe gazon, pe suprafața de joc, o să fie de jur împrejur, în lateral”.

Bikerii care și-au anunțat prezența la Custom Reșița vor avea la dispoziție un alt camping, la Râul Alb, iar organizatorii le vor oferi și transport până la festival.

 

62080503_2402675746420521_3545151553277001728_n

Citește și Abonamente la jumătate de preț la CUSTOM, festivalul verii 2019, pentru reșițenii care donează sânge!

Citește și Uriah Heep va cânta în această vară în Poiana Golului! La Custom Reșița 2019!

Citește și Semne de întrebare! Cu sau fără DORO la Custom Reşiţa 2019?

foto stadion: banatulmontan.com

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei