fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Canalizarea din Armeniș, aproape de recepție

Una dintre prioritățile administrației locale din comuna Armeniș este finalizarea lucrărilor de canalizare din localitate.

Stadiul lucrărilor trece de 90%. A fost nevoie ca în unele zone să facem o extindere a lucrărilor față de proiect, pentru că locuitorii au solicitat acest lucru pentru că și-au extins contrucțiile interioare și doreau să se racordeze. A fost nevoie să facem o astfel de extindere prin dispoziție de șantier, pentru ca cetățenii din Armeniș să poată beneficia de această facilitate în totalitate“, a afirmat pentru Reper24, primarul comunei, Cristian Vela.

Lucrarea este finanțată prin programul PNDL2 și se ridică la peste 7 milioane de lei. „Prin acest proiect am rezolvat problema canalizării în comună, pentru că vechea rețea nu mai făcea față din cauza numărului mare de racorduri. A fost nevoie de o altă stație, de o altă rețea cu tubulatură mărită“.

Investiția se va finaliza până la sfârșitul acestei luni și de ea vor beneficia peste 400 de familii, a mai precizat primarul comunei Armeniș, Cristian Vela.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei